Dubtes freqüents

Quina mida de traster necessitaré?

Això depèn de la quantitat i el tipus d’articles que voleu emmagatzemar: oferim unitats d’emmagatzematge. Pregunta sense cap mena de compromís als membres del nostre equip. Podran ajudar-te a triar la mida adequada. El preu de cada unitat depèn dels metres quadrats.

Quina alçada tenen els trasters?

L’alçada mitjana és de 2,5 m. Si necessiteu desar un article de grans dimensions, us ajudarem a trobar la solució d’emmagatzematge més adequada.

Puc desar una nevera o un congelador?

Als nostres trasters de lloguer està prohibit l’emmagatzematge de qualsevol producte perible.

Quines restriccions hi ha sobre el que puc emmagatzemar dins del traster?

Segons contracte queda absolutament prohibit l’emmagatzematge de tots aquells béns que en general puguin posar en perill la salut o la seguretat de persones o coses, entre els quals hi ha:

• Béns de comerç prohibits per les lleis i reglaments (gèneres estancats, béns robats o provinents de qualsevol acte il·lícit contra la propietat privada)

• Productes químics, gasos, explosius, tòxics i inflamables.

• Animals, ja siguin vius o morts.

• En general, qualsevol producte perible.

Està assegurat el meu traster?

Mallorcaspace es compromet a assegurar les mercaderies objecte per un valor total de 3.000 euros màxim, informant el client del nom de la companyia asseguradora amb què s’ha subscrit l’assegurança i el número de pòlissa. Si la mercaderia que hagués de ser emmagatzemada tingués un valor total superior a 3.000 euros, el Client tindrà l’opció d’aportar assegurança privada que cobreixi l’excés del seu valor.

Puc dormir dins del meu traster?

No. Segons contracte, queda totalment prohibida la utilització del mòdul, ja sigui de forma permanent, ocasional o puntual, entre d’altres:

• Com a habitatge o residència

• Com a domicili social o fiscal

• Com a domicili a efectes de notificacions.

Estaran segures les meves pertinences?

La seguretat és primordial a tots els nostres trasters. A més de circuit tancat càmeres de vídeo vigilància les 24 hores, utilitzem un sistema d’accés electrònic codificat amb codis PIN individuals, a més d’una varietat de sistemes de detecció d’incendis i fum.

Quant costa el lloguer del traster?

Els costos depenen de la mida del traster, la ubicació i la durada del contracte. Posa’t en contacte amb atenció al client per sol·licitar un pressupost segons les teves necessitats.

Amb quanta anticipació he de notificar la baixa del meu traster?

Si heu decidit alliberar el vostre espai a Mallorcaspace i ja no requereixeu els vostres serveis, cal informar amb almenys 15 dies d’antelació a l’encarregat del vostre centre. Pots realitzar aquest procés trucant al 633 561 460 o escrivint un missatge per WhatsApp al número corresponent. Agraïm la teva col·laboració i som aquí per a qualsevol consulta que puguis tenir durant aquest procediment.